Over Idephix

Idephix werd in 2004 opgericht. Ilan Roos  is marketeer, merkstrateeg en interim manager met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van positionering, naamgeving, merkenbeleid en (marketing)communicatie. Ilan ondersteunt bedrijven en instellingen met het vertalen van de ondernemingsstrategie naar groei van merken. Ilan werkt evidence  based met een pragmatische aanpak. In zijn adviespraktijk werkt hij veelvuldig samen met diverse reclame en designbureau’s. Ilan is blogger voor Adformatie en is regelmatig zichtbaar als vakspecialist voor media als BNR, FD en Telegraaf.

Ilan Roos studeerde economie en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Voor idephix was hij o.a. werkzaam voor Y&R, Burson Marsteller, World Press Photo Foundation en SCAN Management Consultants.

Naast zijn werk vindt Ilan maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Hij is bestuurslid van de Nederlandse Vrienden van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem en faciliteert wetenschappelijk onderzoek waarin Israëlische en Palestijnse wetenschappers samenwerken

IDEPHIX

Herengracht 66
1015 BR Amsterdam
tel. +31 6 22527945
ilan@idephix.nl
idephix.nl

Ilan Roos
Ilan Roos
Consultancy in merkstrategie, positionering en marketing – business innovator